Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Teleradio

0

E8

Njutning, mångfald och lyx i perfektion

Den senaste generationen av den mest framgångsrika kaffemaskinen från JURA övertygar med en nytolkad design och imponerar med fördelar som man hittills bara hittar i premiumsegmentet.

Det professionella Aroma-malverket ger ett idealiskt malresultat, toppmoderna bryggprocesser maximerar kaffearomerna och trendiga specialiteter tillreds med hjälp av finporigt mjölkskum bättre än någonsin. Den innovativa E8 behärskar 17 olika specialiteter – från aromatisk espresso till trendig cortado. Även långa, milda specialiteter som caffè Barista och lungo Barista tillreds i bästa kafékvalitet. Ett nytt vätskesystem tillreder dem efter bästa baristatradition. Den som önskad en intensiv njutning kan piffa upp sin cappuccino, flat white och latte macchiato med extrafunktionen Extra Shot.

Tack vare det vidareutvecklade vätskesystemet utförs till och med mjölksystemsrengöringen automatiskt med en knapptryckning. Ytterligare en funktion hos E8 som man känner igen från JURAs toppserier. Dessutom övertygar den med ännu mer intuitiv hantering och en lekande lätt manövrering.

e8.jpg

Förstklassig i kaffekvaliteten

Det professionella Aroma-malverket garanterar 12,2 %* mer arom, jämn och hög malgodskvalitet och därmed perfekt smakutveckling under hela malverkets livslängd. Pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) ger en fulländad smak hos specialiteter i små koppar och intelligent förvärmning för optimal temperatur redan vid första koppen.

forstklassig_i_kaffekvaliteten.jpg
lyxig_anvandning.jpg

Lyxig användning

En färgdisplay på 2,8 tum, sex knappar och ett helt nytt manöverkoncept med artificiell intelligens möjliggör enkel användning. En intelligent algoritm känner av individuella njutningspreferenser och visar alltid två eller fyra av användarens favoritspecialiteter på startskärmen. Produktinställningar samt deras placering på skärmen kan anpassas efter önskemål, och produktnamn kan visas eller döljas. All relevant information om kaffemaskinerna samt aktuella skötselanvisningar visas överskådligt via displayen på cockpiten.

One-Touch-mjölksystemsrengöring

Den genomtänkta mjölksystemsrengöringen sker automatiskt med en knapptryckning och är klar i en handvändning. Även droppbrickan utlovar idealisk ergonomi. Dess konstruktion hindrar vattnet från att rinna över och kan enkelt tas ut med en hand.

one_touch_mjolksystemsrengoring.jpg
harmonisk_design.jpg

Harmonisk design

Den karakteristiska designen hos JURAs kaffemaskiner är tydlig och utrycksfull. Högkvalitativa material och en precis bearbetning betonar premiumkvaliteten hos den moderna E8. Bara dess formgivning representerar kvalitet, funktionalitet och lång livslängd. Detaljer som vattentanken med räfflor eller den högkvalitativa, förkromade kopplattformen fulländar den stilrena och harmoniska designen på E8.