Om oss


På 1960-talet startade den första radiobutiken med namnet Munkedals Teleradio.
De nuvarande ägarna Niclas Wilhelmsson och Fredrik Johansson tog över företaget på hösten 1990.
2006 Övertog vi även "gamla" Expertbutiken i Kungshamn så även där finns nu Euronics, Munkedalsbutiken låg först på Stale i Munkedal, men flyttades ut närmare trafikleden E6 år 1985.
Numera hittar man Munkedals Teleradio i en fristående byggnad på Munkelands Köpcenter strax utanför tätorten.
Butiksytan är 625 kvm och däri ingår även den egna serviceverkstaden.
Totalt har företaget tio anställda. Brett utbud Karaktäristiskt för Munkedals Teleradio har redan från början varit satsningen på bredd i utbudet.
I butiken har man alltid varit tidigt ute med nya innovationer på hemelektronikens område. Man vågade exempelvis satsa på såväl paraboler, digital-TV och digitalfoto i ett tidigt skede.
Utmärkande för företaget är också de generösa öppettiderna: 10 till 18 på vardagar, 10 till 14 på lördagar.(stängt söndagar)
Under slutet av 1990-talet och början av 2000-talet har Munkedals Teleradio marknadsfört sig flitigt i framför allt lokalpressen.
Tillsammans med det breda sortimentet och den goda serviceandan har satsningen gett resultat.
Mätt i omsättningssiffror har en flerdubbling ägt rum sedan övertagandet 1990. Sedan 1991 är företaget anslutet till Euronics, Europas största kedja inom hemelektronik.
Det innebär fördelaktiga avtal med leverantörer, vilket ger lägre priser på kvalitetsprodukter i butiken. Privat- och företagskunder Till Munkedals Teleradio söker sig kvalitets- och servicemedvetna kunder från Munkedal såväl som de angränsande kommunerna Lysekil, Sotenäs, Dals-Ed, Uddevalla och Tanum. Förutom privatkunder har även flera företag upptäckt fördelarna med att ha sin lokala Euronicshandlare som leverantör.
Dit hör bland annat ortens största arbetsgivare Arctic Paper, kommunen och flera hotell- och turistanläggningar längs Bohuskusten.
Välkommen till din välsorterade Euronicshandel i Munkedal och Kungshamn, hälsar Niclas Wilhelmsson och Fredrik Johansson med personal.

ombild2.jpg